Smederevo Gam!ng CW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Smederevo Gam!ng CW

smederevo gaming

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

ljudi sta je sa TOURNIROM?

Go down 
+4
.:::Dark Phoenix:::.
Urban
DaRe*
tiHAS
8 posters
AuthorMessage
tiHAS

ljudi sta je sa TOURNIROM? Empty
PostSubject: ljudi sta je sa TOURNIROM?   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeFri Jun 06, 2008 5:38 am

gdje nestala tema o tourniru?
Back to top Go down
DaRe*

PostSubject: E majmuni   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeFri Jun 06, 2008 6:19 am

ZNao sam da ce da se raspande ovaj turnir!!! kad su organizatori klinci xD
Back to top Go down
Urban

PostSubject: Re: ljudi sta je sa TOURNIROM?   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeFri Jun 06, 2008 6:35 am

daj neka netko kaze gdje jos ima neka liga da se prijavim svoj klan.......neka javi
Back to top Go down

PostSubject: Re: ljudi sta je sa TOURNIROM?   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeFri Jun 06, 2008 7:41 am

Ovo je smesno lol!
Back to top Go down
tiHAS

PostSubject: lol   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeFri Jun 06, 2008 9:58 am

a Dbl FUj, ae ko ima volje za Cw nek mi se javi na Msn tihasmrt@hotmail.com imamo server KGB hosting vaC zasticen pa da odigramo Smile
Back to top Go down
pr0 kLan

pr0 kLan

PostSubject: Re: ljudi sta je sa TOURNIROM?   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeFri Jun 06, 2008 10:37 am

sta je bre ovo servem vam se u ligu........nobcine ako se neigra objavi te to sisice male..........ma koji nobovi bre vi ste [POD] botovi (1)

jbt da li ste vi normalni vi to kad vam se digne kurac

pa sad imate kurac ligu sram vas bilo.......ccc deco,deco

OVO JE NOBOVSKI................
Back to top Go down
lazar

PostSubject: Bolesnici!!!!   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeFri Jun 06, 2008 12:06 pm

alooo ljudi sa je wama ste BOLESNI!!!! ja cimam ljude da otkazu swe za subotu jer imamo match a wi izbacite temu za turnir pa wi ste noobcine!!!!! znaci owo bi bilo extra samo da wi znate sta ocete sstwarnno ste sabanii!!!! UWERITE ME DA GRESIM!!!!!!!!!!!!!!!
Back to top Go down
swod-team

PostSubject: Re: ljudi sta je sa TOURNIROM?   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeMon Jun 09, 2008 4:54 pm

BOTOVI Smile)

nego,ko se slaze da napravim jednu CW ligu ali bez nagrada??? cisto da se igra???
Back to top Go down

PostSubject: Re: ljudi sta je sa TOURNIROM?   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeWed Jun 11, 2008 1:01 pm

swod-team wrote:
BOTOVI Smile)

nego,ko se slaze da napravim jednu CW ligu ali bez nagrada??? cisto da se igra???

Ja se slazem
Back to top Go down
lola

PostSubject: Re: ljudi sta je sa TOURNIROM?   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeFri Jun 13, 2008 3:37 am

swod-team wrote:
BOTOVI Smile)

Odmah Pravi!!!
Back to top Go down
swod-team

PostSubject: Re: ljudi sta je sa TOURNIROM?   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitimeSat Jun 14, 2008 3:49 am

Prijavite se na 1 vs 1 turnir na www.csswodteam.co.nr! jedini turnir koji nece propasti jer nema nagrada!!! Smile)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ljudi sta je sa TOURNIROM?   ljudi sta je sa TOURNIROM? Icon_minitime

Back to top Go down

ljudi sta je sa TOURNIROM?
Back to top 
Page 1 of 1